Bizzat Ben

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
From tourism business / Cook candidate / Fenerbahce lover / Iron Maiden maniac / Old school writer / MaidenTurkey Admin / Webitch / Jet City Woman / Rock'n Roll Angel / Beth...Ironclad...

1 Ara 2010

Gilbert...Paul Gilbert.


5 yaşında gitarla tanışıp 20lerine geldiğinde büyük virtüözlere meydan okuyan bir Amerikalı, konser vermek için İstanbul'a geliyor; güzelliğin farkında mısınız?
Gitarını karşısına alıp ''senin için gençliğimi, güzelliğimi veririm'' diyen Gilbert, bugüne kadar yaklaşık 18 solo albümün dışında güzelim grup Mr.Big ile 10-11 tane (son albümde var mı emin değilim); Racer X ile 7 tane albüme sololarını yazdırdı..Şuan 44 yaşında yani henüz genç olan virtüözün hayatına bu kadar çok şeyi sığdırmış olması müziğine ve gitarına olan aşkını bizlere sergilemek için yeterli bir sebep değil midir? Bu da yetmiyormuş gibi hem yakışıklı hem de karizmatik bir adamdır kendisi, üzerinize afiyet...
Bu sebeplerden dolayı, son zamanlarda ben gibi Hard Rock sevdalılarına güzel işler yapan Mood Pro.nun  6 Aralık Pazartesi akşamı Romeo Juliet Performance Hall'da düzenleyeceği Paul Gilbert müzikal kulak orgazmına gidilmez mi; evet, kesinlikle gidilir.


Son albümü FUZZ UNIVERSE' ü dinliyorum şuanda, dinlememiş olanlar varsa konser öncesi bir baksın; eminim konsere iki kat azmış bir şekilde gireceksiniz...Garanti.

Bonus şarkı olan, redneck hissiyatıyla yüklü şarkı da pek muazzam oluvermiş; http://www.youtube.com/watch?v=pmCtWo3_b7c





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.